Viisi syytä miksi verkkokauppa-alustaksi kannattaa valita WooCommerce - Mainostoimisto Hurraa
Mainostoimisto Hurraan blogi
Mainostoimisto Hurraan blogi

Viisi syytä miksi verkkokauppa-alustaksi kannattaa valita WooCommerce

1.WooCommerce on ilmainen

Monesta muusta verkkokauppa-alustasta poiketen WooCommerce on täysin ilmainen. Vaikka WooCommerce on ilmainen, se ei tarkoita etteikö se olisi hyvä tai ammattimainen vaihtoehto verkkokaupallesi.

Ilmaiseen vakioasennukseen sisältyy kaikki normaalit verkkokaupan vaatimat ominaisuudet kuten: Tilausten seuranta, toimitustilojen päivitys, alennusten määritys, verojen määritys, varastonhallinta, toimitusvaihtoehtojen muokkaus ja alennuskoodien määritys, vain muutamia mainiten.

Aivan kuten WordPressin, myös WooCommercen toiminnallisuutta on helppo laajentaa asentamalla lisäosia. Lisäosia löytyy tuhansia ja niillä voi helposti laajentaa ja monipuolistaa mm. toimitusten, maksutapojen sekä tuotteiden käsittelyn ominaisuuksia.

2.WooCommerce on WordPressin lisäosa

WooCommerce on todella helppokäyttöinen. Varsinkin jos sitä verrataan muihin suuriin verkkokauppa-alustoihin. Koska WooCommerce on WordPressin lisäosa, on sen käyttö yhtä helppoa kuin WordPressin käyttö. Mikäli WordPress on sinulle ennestään tuttu, onnistuu sinulta varmasti myös WooCommercen käyttö.

3.WooCommercen avulla voit myydä mitä tahansa

WooCommersesta on moneksi! Mitä ikinä haluatkaan myydä, se onnistuu varmasti WooCommercen avulla. Voit myydä fyysisiä tuotteita, digituotteita, käyttöoikeuksia tai vaikka parturiaikoja. Myyt sitten yhtä digitaalista tuotetta tai tuhansia fyysisiä tuotteita, WooCommerce on oiva valinta verkkokauppasi alustaksi.

4.WooCommerce omaa laajat analytiikkatyökalut

On verkkokaupan ja myynnin kehityksen kannalta hyvin tärkeää tietää asiakkaiden tavasta käyttää verkkokauppaasi ja kiinnostuksesta eri tuotteisiin. Tähän WooCommercella on tarjota laajat analyysityökalut joissa on helppokäyttöiset ja selkeät käyttöliittymät.

Myös ulkopuolisten analytiikkatyökalujen, kuten Google Analyticsin liittäminen järjestelmään onnistuu helposti.

5.WooCommerce kasvaa yrityksesi mukana

Verkkokauppa-alustaa valittaessa on hyvä kiinnittää huomiota myös yrityksesi ja verkkokauppasi tulevaisuuteen. Toiminta voi alkaa pienestä muutaman tuotteen kaupasta, mutta laajentua nopeastikin. Verkkokauppa-alustan on siis oltava sellainen joka on helppo ja edullinen pystyttää alussa, mutta se skaalautuu yrityksesi kasvaessa ja pystyy palvelemaan myös kun tuote- ja kävijämäärät kasvavat.

WooCommerce on oikea valinta pienistä kaupoista valtaviin kokonaisuuksiin. Se skaalautuu muutaman tuotteen verkkokaupasta monien tuhansien tuotteiden verkkokauppaan ja muutamasta päivittäisestä asiakkaasta satoihin ja taas tuhansiin yhtäaikaisiin asiakkaisiin.

Ajatuksissa uudet verkkokauppa? Mainostoimisto Hurraa suunnittelee sinulle toimivan käyttöliittymän, selkeän ulkoasun ja puhuttelevat sisällöt. Sivuston teknisestä toteutuksesta vastaa Salskea. Ota yhteyttä!

Salskea

Salskea on erikoistunut räätälöityjen WordPress-kotisivujen toteutukseen. Palveluihin kuuluvat myös nettisivujen ylläpito, hakukoneoptimointi sekä Google Workspace sähköposti- ja pilvipalvelut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Blogijulkaisumme sähköpostiisi

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ajankohtaiset blogijulkaisumme suoraan omaan sähköpostiisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hae blogista