Printti on moninainen painotuote

Hyvin suunniteltu painotuote kannattaa.

Monta viestiä luetaan edelleen tulostettuna tai painettuna. Meillä printti tarkoittaa lehteä tai esitettä, korttia, lippua ja lappua. Kookkaimmillaan messuosaston ilmeen suunnittelua rollupein ja jakotavaroin.

Pakkaussuunnittelu

Pakkaussuunnittelu on brändin rakentamista. Kuluttajan opettamista tuttuun tuotteeseen. Oikein suuniteltu pakkauslinja istuu pakettiin, tuotetagiin tai etikettiin. Itse asiassa mihin tahansa ja kerää pisteet kotiin tunnettuuden kasvaessa.

Voit suunnitteluttaa suurkuvan seinälle tai yrityksen hallitukselle vuosikertomuksen. Särmikäs asiakaslehti nostaa viestintäsi uusille urille – hyvä muoto, kiinnostava sisältö, tämähän on vain rohkeasta asenteesta kiinni!

Suunnittelemme kohderyhmän näkökulmasta toimivia opasteita sekä valomainoksia. Kaikki brändisi määritelmien mukaan, tottakai. Mistä voimme tehdä ehdotuksen sinulle?

Tätä tarvitaan aina – A4-esite, kaksipuoleisena

Kättä pidempää ja helposti verkosta tulostettavaa.

Messuille, oppaaksi tai yleisimmin myyntiesitteeksi. Lähetä meille ajatus siitä, missä esitteen pitää onnistua, logo, kuvat ja teksti. Autamme toki, jos tarvitset apua jossakin edellä mainituista. Näppärällä tuotteella yhtä näppärä hinta 200 e +alv.

Jäsentyneitä julkaisujamme

Suunnittelemiamme pakkauksia