Mainostoimisto Hurraa referenssit

Tyytyväisiä asiakkaita eli meistä kerrottua

"Laatutietoisuus on meille arvo, jota lähdettiin kasvattamaan yhteistyömme alkaessa. Visuaalinen ilme uusittiin ja tuotiin pakkauslinjan jälkeen verkkosivuille ja verkkokauppaan sekä kaikkeen printtiin. Pyrimme uudistumaan harkiten ja meille sopivalla tahdilla. Kumppanuus Hurraan kanssa on ollut pitkäjänteistä, sillä yhteistyövuosia on kertynyt jo täysi tusina!"

Paula Nieppola-Kågström
toimitusjohtaja
Suomen Lämpömittari

"Hurraa on sukeltanut syvälle laiturimaailmaan, mikä tekee yhteistyöstämme vaivatonta. Olemme saaneet Hurraan avulla viestintään ja markkinointiin uudenlaista suunnitelmallisuutta ja teemme asioita nimenomaan vaikuttavuus ja tehokkuus mielessä. Tämä toimii!"

Matti-Pekka Vähätalo
toimitusjohtaja
A-Laiturit

Maksuton konsultaatio

Haluatko sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon? Aloittaisimmeko maksuttomalla konsultaatiolla, jossa käymme läpi nykytilanteesi sekä tavoitteesi? Odotamme yhteydenottoasi!

Varaa

"Hurraa on luonut meille lämpöä ja välittämistä huokuvan visuaalisen ilmeen, josta olemme ylpeitä ja joka erottuu selkeästi alan muista toimijoista. Raikkaan ilmeen istuttaminen kaikkeen toimintaamme on ollut mutkatonta, sillä Hurraa on kuunnellut tarkasti tarpeitamme ja esittänyt niihin toimivat ratkaisut. Yhteistyö jatkuu varmasti tulevaisuudessakin."

Pirjo Maja
palvelupäällikkö
Naantalin Aurinkosäätiö