blogi368

Brändi ei synny,
se rakennetaan.

Nimi, logo ja visuaalinen ilme

Tehtävämme on varmistaa, että brändisi on vahva ja toimii eri kanavissa.

Nyt puhutaan nimestä, logosta ja ilmeestä. Toimiva ilme koostuu näistä kolmesta. Hyvin suunniteltuna se rakentaa brändiä jokaisella esityskerralla.

Ensin nimi. Hyvä nimi on yritykselle, palvelulle tai tuotteelle kultaakin kalliimpaa. Nimen ajatteluun uhrattu aika maksaa itsensä takaisin tulevaisuudessa. Anna ohjakset meille. Me katsomme nimeä läheltä ja kaukaa. Markkinatilanteen ja antamiesi visioiden mukaan.

Tekemisen ytimessä on logo. Sen luoma mielikuva kantaa ja kasvattaa arvoa. Logoa vahvistaa visuaalinen ilme, joka jatkaa logon aloittamaa viestiä yrityksestänne. Logo ja visuaalinen ilme ovat aina yhtenäiset ja toimivat kaikissa markkinointikanavissa. Tänä päivänä sinulla on tottakai someoptimoitu logo (toimii nastankokoisena kuvana some-kanavissa).

Onko logosi teräkunnossa? Lähetä logosi meille pika-analyysiin niin saat lyhyen arvion nimen ja logon herättämästä mielikuvasta.

HUOM! Jos tilaat meiltä logon ja verkkosivut, teemme visuaalisen ilmeen kaupan päälle.

Mikä visuaalinen ilme?

Suunnitellaan brändille omat värit, fontit ja tarvittaessa kuvituselementit. Visuaalinen ilme määrittelee näiden käyttöä, jotta brändi lähtee rakentumaan alusta alken oikein.

Tarjoamme logon ja samassa yhteydessä tilattujen verkkosivujen ostaneille visuaalisen ilmeen suunnittelun kaupan päälle! Näin saat koko helahoidon kustannustehokkaasti ja järkevästi suunniteltuna kokonaisuutena.

Suunniteltuja logoja

seeking
novalogo
poytya_logo
resoma_logo
lanstalontila-logo
logo_lupa_auttaa
jee_alliance_logo
lieto_logo
arppis_logo
vetojalepo_logo
logo_aaniraatali
lansikeskuksen-apteekki
hiuskeskus_logo
norahus_logo
helminen_logo