Missä brändi ja asiakas kohtaavat, Bränditoimisto Hurraa.
Markkinointi, Bränditoimisto Hurraa. Missä brändi ja asiakas kohtaavat?

Mitä markkinointi on?

Se on brändin läsnäoloa oikeissa paikoissa. Markkinointi ja myynti yhdessä tuovat tarjolle mielenkiintoista ja hyödyllistä sisältöä. Monesta eri näkökulmasta. Ajatuksissa pitää olla se henkilö, johon halutaan vaikuttaa. Ihmismieleen vaikutetaan arvoilla, merkityksellä ja pulmien ratkaisuilla. Brändisi voi olla läsnä erilaisilla alustoilla pienesti tai suuresti. Tärkeintä on, että olet  ottamassa koppia ihmisestä, jolle ratkaisusi on kuin nenä päähän

Asiakasymmärrys on lähtökohta, joka auttaa näkemään, millainen keinovalikoima on paras. Kaikkialla ei tarvitse olla. Saat energiaa, kun tiedät missä kohtaat eri oston vaiheessa olevia asiakkaita. Kyseessä on strategia, jonka lyhyt oppimäärä on usein riittävä, mutta oi, niin tärkeä. Mitä markkinointi on? Ho-hoi!Markkinointisuunnitelma tarvitaan, jotta brändisi olisi tukevasti läsnä budjetin sallimissa rajoissa. Pysyt polulla kohti kasvua, joka syntyy oikeista, ostouskollisista asiakkaista.

Markkinointi kulkee rinta rinnan myynnin kanssa.

Molempien tehtävänä on ymmärtää ykkösasiakkaan tarpeet ja puhutella samalla tavalla. Herätät luottamusta, kun tarjoat relevanttia tietoa verkossa ja myynti viestittää samalta pohjalta. Vielä kerran: relevanttius! Tunnista ihminen, joka palveluasi tarvitsee. Myös hänet, joka ei ehkä ole koskaan kuullut sinusta mitään.Puhekuplassa No niin! -huudahdus, tarkoitus kehoittaa miettimään omaa markkinointia.

Tehdään asiat yhteistyössä, mahdollisesti yrityksesi omia resursseja hyödyntäen. Jos mietityttää, miten saisit kaupallistamisen fiksusti hanskaan, ota yhteyttä. Tahdomme kuulla haasteesi ja auttaa kriittisten kohtien tunnistamisessa ja askelissa eteenpäin.

Bränditoimisto Hurraa on apunasi, kun haluat saada järjestykseen markkinointistrategian tai suunnitelman sekä sisällöntuotannon teidän mittakaavassa.