Viesti videolla pieninä paloina – case Länsikeskuksen apteekki - Mainostoimisto Hurraa
Mainostoimisto Hurraan Blogi
Mainostoimisto Hurraan blogi

Viesti videolla pieninä paloina – case Länsikeskuksen apteekki

Tovi sitten yrityksen video tarkoitti isoa asiaa – koko toiminnan yleiskuvausta, yritysvideota. Tänään video pelaa parhaiten pienempiin paloihin pilkottuna. Oikea asia oikealle kohderyhmälle. Lyhyissä täsmävideoissakin on brändin paikka. Loistopaikka nostaa katsojalle viestin ohessa brändistä haluttu kulma.

Yhden viestin video

Uuden työntekijän voi soljuttaa taloon esimerkiksi talon tavoista tai turvallisuuskäytännöistä kertovalla videolla. Samalla tulee tuoreelle henkilölle tutuksi tukihenkilö tai kaksi. Video on helppo katsoa uudelleen kännykästä missä ja milloin vain. Lisäksi videossa saadaan numeeriset tiedot tekstiplanssiin, linkit oikeisiin lisätietopaikkoihin. Joskus on paikallaan näyttää jonkin asian kädestä pitäen. Hyvä fiilistä unohtamatta!

Referenssikäytössä video esittelee vaivattomimmin tehtyä työtä. Video on työkalu, jolla pystyt tarkoin määrittelemään mitä kerrotaan nyt ja mitä avataan kahdenvälisissä keskusteluissa. Referenssivideosta saadaan ajasta riippumaton myynnin tuki. Lisää linkki tarjoukseen ja sisältö on oitis aanelosta suurempi.

Opastaminen on sara, joka on parhaiten otettu videoiden tuotannossa haltuun. Opasvideo voidaan kohdentaa erilaisille yleisöille ja seurata sen vaikuttavuutta. Joskus paras kohderyhmä olikin jokin muu kuin ennalta ajateltiin. Esimerkkinä opasvideosta on turkulaisen Länsikeskuksen apteekin noutopiste. Uusi toimintatapa asiakaskunnalle vaatii tietoisuuden kasvattamista, ominaisuuksien esittelyä sekä kannustusta kokeiluun.

Opasvideon salaisuus

Opastaminen voidaan viedä pitkälle, ihan kaveriksi tekemisen äärelle. Toinen esimerkkimme kannustaa kokeilemaan apteekkituotteiden tilaamista verkkopalvelussa. Haaste on iso, mutta samalla saadaan vahvistettua brändimielikuvaa. Onnistuneen opasvideon salaisuus piilee tekemisen toteen näyttämisessä “Tämä on helppoa”.

Hyvä yleisvideo

Otetaan kertaalleen vielä se yleisvideo. Senkin voi pienentää paloiksi silloin, kun viestit ovat lyhyitä ja ne tavoittelevat muistijälkeä sekä haluttua yleisfiilistä. Helppo seurattavuus kuljettaa katsojan loppuun asti.

Kysy Mainostoimisto Hurraasta videoiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Katsotaan yhdessä nasevan videon tai videosarjan aihe!

Reija

Reija

Toimitusjohtaja, joka kiikaroi alati ympäristöään ja yllättyy luovuuden kaikista kukista. Tarkkailun kestosuosikkina on palvelukokemus, jossa vuorovaikutus pelaa ja brändin läsnäolo vakuuttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Blogijulkaisumme sähköpostiisi

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ajankohtaiset blogijulkaisumme suoraan omaan sähköpostiisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hae blogista