Uniikki brändi voittaa.
alt=””

Graafinen suunnittelu pukee brändin

Brändisi identiteetti koostuu brändistrategiassa määritellyistä asioista. Tiedetään, kenelle tuotteesi on tarkoitettu ja mikä on sen herättämä tunne tai merkitys. Nyt on onnistumisen ainesosat koossa ja graafinen suunnittelu voi alkaa. Kaikkea ei kuitenkaan aina tarvitse uudistaa, vaan vetovoima voi syntyä pienemmilläkin keinoilla. Uniikki brändi voittaa!


Jotta brändin maailmanvalloitus voi alkaa, on sen oltava muistijäljeltään vahva. Ilmeen suunnittelussa otetaan huomioon liiketoimintasi tapa (verkko, kivijalka tai molemmat) ja luodaan tältä pohjalta brändillesi sopiva ilme; kirjasimet, graafiset elementit ja tapa käyttää kuvia. Mukaasi saat logon ja ilmeen käyttöä ohjaavan ohjeiston. Lisäksi logon tallennettuna tarvittaviin formaatteihin verkkoon ja printtiin.

Haluamme, että brändisi elää ja puhuttelee oikeissa kohtaamispaikoissa kaikkialla, missä asiakkaasi liikkuvat. 

Mitä graafinen suunnittelu tarkoittaa?

Graafinen suunnittelu on kirjasinten, värien ja kuvien yhteispeliä valjastettuna palvelemaan vain yhtä päämäärää. Omaleimaista ilmettä sekä helppokäyttöisyyttä markkinoinnin moniin muotoihin verkossa ja printissä. Kerrasta muistettavaksi.

Mitä sinun pitäisi tehdä?

Tunnistaa, mitä tavoitellaan ja laittaa rohkeusasetus päälle, jos työn alla on logo ja visuaalinen ilme. Parhaassa tapauksessa sinulla on brändistrategia, joka on meille brief sellaisenaan. Suunnittelun jälkeen saat meiltä riittävästi ehdotuksia arvioitavaksi ja harkintasi jälkeen saat matkaasi paketin, jolla uusi ilme tai elementti otetaan käyttöön.