Valokeilassa tekemiämme töitä.
alt=””

Referenssejä  – brändityötä yhteistyössä

Menestys kasvaa sitkeydellä ja päämäärätietoisuudella. Tänä päivänä onnistuu se, joka onnistuu puhuttelemaan ja vaikuttamaan brändillään ihmisen tunteisiin. Oivaltava ja uusi näkökulma voi olla yllättävänkin lähellä.

Raision Vuokra-asuntojen ilme.

Raision Vuokra-asunnot

Sari Suojanen, toimitusjohtaja

"Työpajat pisti miettimään, ovatko ne omat ajatukset tukkoisia. Annoin itselleni mahdollisuuden ajatella toisin. Se kannatti."

 

Miten koit brändin kirkastustyöpajat?
Ensin epäilytti, sillä en ole ryhmätyöihminen. Meillä oli kuitenkin hyvä ryhmä ja hyvä henki. Kun sieltä lähti tulemaan ideoita ja varsin nopeasti, tuntui, että jokainen työpaja oli syvällisempi. Olen perisuomalainen, enkä usko mitään, ennen kuin itse näen. Näin jälkikäteen voi sanoa, että tykkäsin.

Saitko punaista lankaa työhösi tästä brändityöpajasta?
Sanoisin, että kaikki kulminoituu brändikirjaan. Koen, että mun ajatukset ovat siinä juuri siten, miten haluan homman hoituvan. Brändikirja on meillä kaikkien käsillä taukohuoneen pöydällä.

Koetko, että brändikirjan kiteytetyt ajatukset ovat käytössä?
On. Tosin meillä on vielä muutos käynnissä ja asiat elää. Kunhan saadaan palat paikalleen, pääsen enemmän keskittymään kehittämiseen. Mun ajatukset ja näkemykset ovat siinä brändikirjassa. Ne näkemykset näkyvät kyllä jo käytännössä.

Suosittelisitko brändin kirkastusta muille?
Kyllä! Olen sitä ihmistyyppiä, jota epäilytti lähteä tällaiseen mukaan. Työpajat pisti miettimään, ovatko ne omat ajatukset tukkoisia. Annoin itselleni mahdollisuuden ajatella toisin. Se kannatti.

Raision Vuokra-asuntojen toimitusjohtaja Sari Suojanen, kasvokuva.

101 % brändiä -työpaja  //  Logo //  Visuaalinen ilme

Suomen Lämpömittari brändistrategia
Suomen lämpömittarin display

Suomen Lämpömittari

Paula Nieppola-Kågström, toimitusjohtaja

"Laatutietoisuus ja luottamus ovat arvoja, joita meillä lähdettiin tekemään näkyväksi”.

Brändistrategia täsmensi lähinnä viestin kärkiä. Visuaalinen ilme uusittiin ja tuotiin pakkauslinjaan jo aiemmin. Suomen Lämpömittarin ilmeellä jatkettiin verkkosivuille ja verkkokauppaan, printtipuolta unohtamatta. Pyrimme uudistumaan harkiten ja meille sopivalla tahdilla. Kumppanuus Hurraan kanssa on ollut pitkäjänteistä, sillä yhteistyövuosia on kertynyt jo yli tusina!

Brändistrategia // Visuaalinen ilme // Pakkaussuunnittelu // Verkkokauppa