Video yrityskäytössä

Sano se videolla!

Videon tekeminen voi vaikuttaa isommalta asialta, kuin mitä se oikeasti on. Tässä puhutaan toki järjestelmällisestä ja toimivasta suunnitelmasta kytkeä video osaksi yrityksen brändiä, markkinointia ja sisällöntuotantoa. Kiva yllätys on se, että voit toteuttaa ison osan ihan itse erityisesti sosiaaliseen mediaan. Ajatteluun on apua tarjolla, hurraa!

Tarvitset strategian, jossa määritellään mitä tavoittellaan. Missä yleisösi todennäköisimmin on, minkä tyyppinen video toimii parhaiten ja mitä mittaat. Mittarina voi olla esim. uusien kävijöiden määrä verkkosivuillasi tiettynä aikana tai liikenteen ohjaus lisätiedon äärelle. Joka tapauksessa hyödynnä tietoa mitä videota katsottiin ja kuinka pitkään. Videosi tulee tehdä näistä jotakin: herättää tietoisuutta, harkintaa tai tuottaa konversio. Toimii!

Videon voit valjastaa moneksi. Tässä lyhyt oppimäärä:

  • yritysvideo (onko se kiinnostava ja ketä varten?)
  • opasvideo (step-by-step, mitä ja kenelle?)
  • tuote- tai palveluesittelyvideo (kenelle ja miten vieläkin ytimekkäämmin?)
  • liidivideo (houkuta, koukuta ja kerää liidejä)
  • tarinallinen video (mielenkiintoista tarinaa jaetaan, siis viihdytä tai tunnelmoi)

Ystävän neuvo: Tuotteen tai palvelun myyntivideo on hyvä juttu, mutta uskollisimmat seuraajasi saat, kun videoit yhtä myyntivideota kohti kaksi sisällöltään muulla tavoin mielenkiintoista elävän kuvan otosta. Kokonaisuutena videomarkkinointi voi olla sopiva mix yllä mainittuja videoita arjen sattumuksilla höystettynä.

Videot, jes!

Harkitsetko somevideoita? Onko alku hankalaa? Me autamme ensi askelissa. Kysymme sinulta kysymyksiä, joiden lopputuloksena sinulla on suunnitelma, toimintatavat ja budjetti. Saat työkalun, jossa tämä kaikki on laitettu kalenteriin.

Toteutuksessa käytetään mahdollisimman paljon yrityksesi omia resursseja, jotta videoista tulee luonnollinen osa yrityksen toimintaa. Voimme mainiosti tehdä tätä yhdessä, kunnes tiimilläsi siivet kantaa ja tekeminen nousee lentoon.

Kiitos, haluan veloituksettoman konsultaation videomarkkinoinnista.

Raision Puusepät, yritysvideo

Länsikeskuksen apteekki, opastevideo

Länsikeskuksen apteekki, noutopisteen opastevideo