Some haltuun ja hyödyksi

Olet jo somessa, halusit tai et

Jokainen yritys ja organisaatio on jo sosiaalisessa mediassa, halusi tai ei. Siispä some on parasta ottaa haltuun ja omaksi hyödyksi. Tässä me autamme mielellämme.

Määrittelemme yhdessä tavoitteesi ja toimintasi. Päätämme juuri sinulle sopivat kanavat, olipa kyseessä sitten Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest tai Youtube. Laitamme some-näkyvyytesi kuntoon ja ohjeistamme sinut työkalujen käyttöön ja sisällöntuotantoon.

Jos some-maailma tuntuu edelleen hankalalta, me voimme huolehtia yhdessä suunnitellusta sisällöntuotannosta, osittain tai kokonaan. Tällöin some-viestintäsi pyörii vähällä vaivalla ja omaa aikaasi säästäen.

Asiantuntijana somessa

Asiantuntijalla voi olla vaikeaa löytää omaa paikkaansa ja ääntänsä somessa. Me autamme ja teemme näkyvyydestäsi tavoitteellista, suunnitelmallista ja persoonallista.

Teemme sinulle oman some-suunnitelman, jonka avulla teet tehokkaasti juuri oikeita asioita. Luomme sinulle some-identiteetin ja ohjeistamme vaikuttavaan some-näkyvyyteen.

Kun ahdistaa ja ei ole ideoita: Facebook-workshop!

Facebookiin pitäisi saada sisältöä, mutta ideat on vähissä ja ahdistaa? Ei hätää, Hurraa rientää apuun! Workshop saa sisältömarkkinointisi uuteen lentoon ja ideoita riittää pitkäksi aikaa.

Workshop räätälöidään aina juuri sinulle sopivaksi, mutta ainakin kirkastamme tavoitteesi, määrittelemme kohderyhmäsi ja ideoimme ja suunnittelemme sisältöä.

Workshopin kesto on 2 tuntia ja se maksaa 300 e + alv.

 

Somesisältöä Hurraan tapaan