Sisällöntuotanto

Sisältö ratkaisee.

Me tuotamme avuksesi sisältöä niin printtiin, verkkoon kuin sosiaaliseen mediaankin: tekstiä, kuvaa, videota, animaatioita ja grafiikkaa.

Verkkosivuilla laadukas sisältö tuo sivustosi kävijän oikeaan osoitteeseen – ja nostaa näkyvyyttäsi hakukoneissa. Hyvä kieliasu ja oikein rakennettu otsikointi on sisällöntuotannon a ja o.

Sosiaalisesta mediasta valitsemme juuri sinulle sopivat kanavat ja opastamme niiden käyttöönotossa. Autamme alkuun oikean äänen löytämisessä sekä sosiaalisen median suunnitelmallisessa käytössä. Halutessasi voimme ottaa hoitaaksemme koko homman.

Sisällöntuotantoa on kaikenlainen infografiikka eri ympäristöihin toteutettuna. Entä jos viestisi oikein ilmaisumuoto löytyykin videosta? Oiva kumppanimme tässä työssä on kuvaamisen ammattilainen, jolta myös animointi onnistuu. Millaista käsikirjoitusta lähdetään kirjoittamaan?

Haluatko oppia sisällöntuotantoa?

Yksin tai yhdessä. Tilanteeseesi parhaiten sopien.

Tämä oppi ei ojaan kaada vaan kanavaan kylläkin! Osallistu tai tulkaa koko tiimi verkkokirjoittamisen koulutukseen. Perehdymme nasevaan sisällöntuotantoon workshopissa, johon voi osallistua 1-8 henkilöä. Oho, olisiko teitä enemmänkin? Kysy lisää.

Suunniteltua sisällöntuotantoa