Sisällöntuotanto

Tekstin lisäksi kuvaa ja videota

Me tuotamme avuksesi sisältöä niin printtiin, verkkoon kuin sosiaaliseen mediaankin: tekstiä, kuvaa, videota, animaatioita ja grafiikkaa.

Julkaisuissa on olennaista osata valita oikea puhetyyli ja näkökulma. Olipa teillä työn alla flyer, esite tai lehti ja tavoitteenne myynti, informointi tai ohjeistus, me tiedämme miten puhutella lukijaa. Vaikuttavan tekstin lisäksi toteutamme myös brändiänne tukevan kuvituksen - sekä oivaltavan ja ammattitaitoisen visuaalisen suunnittelun ja taiton.

Suosituilla verkkosivuilla asiakasta hyödyttävä teksti ja viestiä tukeva kuvamaailma kulkevat käsi kädessä. Nettisivujen laadukas sisältö tuo sivustosi kävijän oikeaan osoitteeseen – ja nostaa näkyvyyttäsi myös hakukoneissa. Hyvä kieliasu ja oikein rakennettu otsikointi on sisällöntuotannon a ja o.

Sosiaalisessa mediassa tarvitaan erottuvaa tekstiä, mutta ehdottomasti myös kuvaa, animaatiota ja videota. Autamme mielellämme alkuun oman äänen löytämisessä tai voimme ottaa hoitaaksemme koko somen sisällöntuotannon.

Taidamme monenlaiset tekstit, joten meiltä saat sisältöä myös mm. blogeihin, uutiskirjeisiin, kutsukirjeisiin ja yrityksen sisäiseen viestintään. Ja jos teille iskee tiedottamisen tarve, mediatiedotekin sujuu meiltä rutiinilla!

Apua kirjoittamiseen ja tekstin muokkaukseen

Miten saat aikaan tekstiä, joka luetaan ja joka vaikuttaa? Haluatko varmistaa tekstisi toimivuuden?

Hurraa opastaa ja ohjaa erilaisten sisältöjen kirjoittamiseen -  olipa kanavasi sitten verkkosivut, lehtijuttu, blogi tai vaikka sähköposti. Älä jää pähkäilemään yksin tekstisi kanssa, vaan pyydä apua! Autamme myös mielellämme tekstin muokkaamisessa (myös oikoluvussa ja kielenhuollossa), sillä viestisi ansaitsee tulla ymmärretyksi!

Suunniteltua sisällöntuotantoa