Yhteisöllinen ja aktiivinen Pöytyä

Pöytyän tiedotuslehti

Uusi Pöytyä syntyi vuonna 2009 ja Hurraa suunnitteli uuden Pöytyän visuaalisen ilmeen. Raikas ja toimiva ilme on edelleen käytössä kunnassa, joka viestii aktiivisesti paitsi uusissa medioissa myös perinteisellä printillä.

Kylien_kotipesa_Poytya_kansi

Esite kutsuu edelleen selaamaan

Aktiivisilla kylillä on Pöytyällä merkittävä rooli. Niiden vahvuuksia ja vetovoimatekijöitä esittelee kesällä 2019 valmistunut Kylien Pöytyä -esite. 

Pöytyällä sijaitsevaa Luontokapinetti on hurmaava matkakohde lapsiperheille. Tämän Pöytyä päätti kertoa lapsierheille suunnatussa omassa esitteessään kesällä 2019.

Hurraalla oli ilo olla mukana tekemässä esitteitä. Ne kuluvat käsissä!

poytya_graafinen_ohjeisto

Kunnan oma tiedotuslehti kohtaa asukkaan

Painetun kunnan tiedotuslehden merkitys ei ole vähentynyt tippakaan. Tutkimusten mukaan se on asukkaiden mielestä paras ja toimivin tapa saada tietoa oman kuntansa toiminnasta ja tapahtumista.

Pöytyä kunnan tiedotuslehden ulkoasu suunniteltiin osana uuden kunnan visuaalista ilmettä ja Hurraa vastaa lehden taitosta edelleen. Vuoden 2019 alussa muokkasimme yhdessä lehden sisältöä ja rakennetta entistä selkeämmäksi ja toimivammaksi ja samassa yhteydessä myös ulkoasuun tehtiin pientä modernisointia.

Kiinnostaako kumppanuus? Ota meihin
yhteyttä ja sovi treffit.

Meiltä saat aina hyvää kahvia!