A-Laiturit viestii laadusta ja osaamisesta

A-Laiturit on Suomen johtava vesirakentamisen yritys. Yrityksen vahvuutena on ammattitaitoinen suunnittelu, laadukas toteutus ja osaava huolto – ja näitä ominaisuuksia A-Laiturit edellyttää myös viestintäkumppaniltaan.

A-Laiturit verkkosivun etusivu

Asiakasta palveleva verkkopalvelu

Toteutimme A-Laitureille yhdessä Salskea Oy:n kanssa kaksi erillistä sivustoa: kuluttajille suunnatut verkkosivut, joihin sisältyy myös verkkokauppa, ja satamarakentamisen ammattilaisille oman pro-verkkopalvelun, joka pureutuu yksityiskohtaisesti venesatamien suunnitteluun, rakentamiseen ja huoltoon.

Molempien sivustojen toteutuksessa pääpaino oli käytettävyydessä: käytön pitää olla helppoa, selkeää ja luontevaa. Tähän tähtäävät mm. sivustojen tarkkaan harkitut rakenteet sekä erilaiset visuaaliset ratkaisut.

Ammattilaisten oma a-laituritpro.fi-verkkopalvelun käyttö edellyttää kirjautumista, mutta laituri-ihmisten omalla a-laiturit.fi-sivustolla kiinnitettiin erityistä huomiota myös sivuston hakukonenäkyvyyteen. Hakukoneoptimoitu sivusto löydetään!

alaiturit_fb

Lisäarvoa tuottava sisältömarkkinointi

A-Laitureiden Facebook-sivulla jaetaan aktiivisesti opastusta ja tietoa laitureihin ja sen varusteisiin sekä kaikkeen laiturilla liittyvään toimintaan liittyen: veneilystä kalastukseen ja avantouinnista auringonpalvontaan.

Monipuolista somesisältöä tuotamme yhdessä laaditun strategian mukaisesti ja päämäärätietoisesti. Some-näkyvyyttä myös mitataan ja analysoidaan säännöllisesti.

a-laiturit-matti-netti

Aina yhtenäinen ilme

A-Laiturit ja A-Laiturit Pro ovat tunnettuja brändejä, jotka viestivät osaamisesta ja ammattitaidosta. Brändi-ilmeet kulkevat tiukasti mukana kaikessa yrityksen viestinnässä ja markkinoinnissa, olipa sitten kyseessä ilmoitus, roll up, esitekansio tai muu A-Laitureiden viestiä välittävä tuote. Hurraan osaavissa käsissä syntyvät ne kaikki!

Kiinnostaako kumppanuus? Ota meihin
yhteyttä ja sovi treffit.

Meiltä saat aina hyvää kahvia!