Risetti on ruokatrendien hermolla

Risetti_visua

Hyllyssä houkuttelevilta näyttävät kuivatuotteet ja linnunruuat pakkaa raisiolainen Risetti. Hurraa on kulkenut Risetin rinnalla yli 10 vuotta. Vuoden 2019 alussa toteutimme yritykselle isomman visuaalisen ilmeen uudistuksen, joka näkyy niin pakkauksissa, verkkosivuilla kuin aina yrityksen logossakin. Vanhasta ei haluttu kokonaan luopua joten logo kävi hienovaraisen stailauksen ja päätyi hiukan riisutumpana framille.

Asiakasta puhutteleva moderni ilme

risetti_etiketti01

Asiakasta puhutteleva moderni ilme

Risetin brändityössä otettiin iso askel keväällä 2019, jolloin Risetin logo ja koko visuaalinen ilme stailattiin modernimmaksi ja paremmin kohdeyleisöään puhuttelevaksi. Ilme jalkatui nopeasti Risetin pakkauksiin, jotka erottuvat hyvin esimerkiksi siemenhyllyssä kilpailijoistaan. Visuaalisen ilmeen lisäksi verkkosivut uudistettiin palvelemaan kuluttajia entistä paremmin: tuotetiedoissa on kerrottu faktatiedon lisäksi mm. pakkausten kierrätysohje ja reseptivinkkejä.

nokittavaksi_etiketti

Lintuharrastajien oma Nokittavaksi-yhteisö

Risetin oma linnunruokasarja Nokittavaksi on sekin saanut ilmeensä Hurraan suunnittelupöydällä. Nokittavaksi-etiketit hellyttävine lintufiguureineen ovat lintujen ruokkijoille merkki laadukkaista tuotteista. Nokittavaksi-verkkosivustolle on koottu tuotetietojen lisäksi yleisempääkin tietoa lintujen ruokinnasta.

Nokittavaksi-tuoteperheen ympärille on luotu myös aktiivinen Facebook-yhteisö, joka innostaa ihmisiä lintujen tarkkailuun ja ruokintaan omalla kotipihalla. Suunnitelmallinen ja laadukas sisällöntuotanto on kerännyt äärelleen suuren joukon ihmisiä ykerännyt äärelleen suuren joukon ihmisiä ympäri Suomen.

Kiinnostaako kumppanuus? Ota meihin
yhteyttä ja sovi treffit.

Meiltä saat aina hyvää kahvia!