Asiakkaamme tykkäävät meistä ja me heistä. Onko se niin?
"Asiakkaamme tykkäävät meistä ja me heistä." Onko se niin?

Brändin tasotesti - asiakasta ymmärtäen

Brändin tasotesti on kokemusperäinen tarkastus siitä, miten asiakkaasi bisneksesi kokee.

Tehtävämme on selvittää brändisi suorituskyky nykyhetkellä. Tutkimme, miltä brändi näyttää, mitä ja miten se viestii ja onko se uskottava asiakasymmärrykseen perustuen. Lisäksi kurkistamme, miten brändi on teillä istutettuna liiketoimintaan ja henkilökunnan arkeen. Mitä brändi lupaa ja toteutuuko se asiakkaasi mielestä? Lyhyt silmäys luodaan myös tulevaan, jotta nähdään, onko nykyinen brändin taso tarpeeksi tukeva lähitulevaisuuden haasteisiin.

Kaikkein tärkeintä on se, että asiakas kokee tulevansa ymmärretyksi. Hän arvostaa tiettyjä tuotteen ominaisuuksia sekä kenties tiettyä tuotteen tai palvelun toimitustapaa.

Tähänkään ei hyvä brändi vielä lopeta, vaan se kuuntelee asiakkaan eteen tulevia kysymyksiä tai pulmia tuotteen tai palvelun käytössä. Tiedämme, että asiakkaan kanssa yhteistyössä voidaan nostaa tuote ja asiakasuskollisuus uudelle tasolle. Parhaimmillaan brändi synnyttää ympärilleen heimokulttuuria, jota ei ole jaossa kaikille.

Palataanpa vielä tasotestiin. Me emme arvioi logon tai visuaalisen ilmeen väriä tai valomainoksen sijaintia. Verkkokauppasi tilausnapin paikan parantaminen ei myöskään ole brändin tasotestin osa.

Tasotestissä kuuntelemme ympärillä olevien asiakkaiden ja ”ei vielä asiakkaiden” näppituntumaa siitä, millainen yrityksesi on ja mitä siitä sanotaan.

Tärkeä vaihe on aloituksessa: Haluamme kuulla sinua ja toivomaasi tulevaisuutta yrityksellesi ja tuotteellesi. Kuulla eritoten ne asiat, joihin uskot. Joskus se kirkkain, käänteentekevä muutos tai arvo on yllättävän lähellä.

Tasotestiin tarvitsemme:
Haastatteluaikaa tilaajalta yhdestä kahteen tuntia sekä lupa keskeyttää hetkeksi henkilökuntaa. Meillä on pari kysymystä heillekin. Raportin tulosten läpikäyntiin tarvitaan vielä yksi tunti lisää. Raportissa annamme brändille tähtiluokituksen, suunnan ja askelmerkit jatkoon. Brändisi kasvaa ja voimistuu vain, jos sitä kehitetään. Tasotesti on hyvä aloitus ja vastinetta rahallesi (880 e + alv.)

Lähestymme asiaa maalaisjärjellä ja käsittelemme asiat suoraviivaisesti ilman turhia koukeroita. Hyvä uutinen on se, että tasotestin tulos valmistuu muutamassa päivässä!

 

Jos olet innottoman brändin piirittämä, hae tuntemuksellesi näyttöä.
Tästä alkaa suunta uuteen ja tie menestyvän brändin ohjaimiin.

Soita ja varaa aika 050 3623 900 Reija Heinonen.

Mitä sinun pitäisi tehdä?

Tilaa tasotesti avaukseksi kohti parempaa brändiä ja bisnestä. Sitten on kotitehtävän vuoro: Kerää valmiiksi nippu printtituotteita, joita käytetään arkisessa aherruksessa. Ihan ne pienetkin lippulaput. Lisäksi kokoa erilliseen kansioon sähköiset lomakkeet tai muut dokumentit, joita käytetään ostoprosessissa. Siinä se.

Brändin tasotestin logo