Puhutteleeko brändisi asiakasta?
alt=””

Brändiuudistus bisneksen buustaajana

Ensisijainen tehtävä brändin kirkastamisessa on selvittää, mitä asiakkaasi ajattelevat yrityksestäsi ja sen tuotteista. Kyse on ihmissuhteesta, jonka hoitamiseen on huikea syy – yrityksen menestys.

Tiedätkö, millaista asiakasta varten palvelusi tai tuotteesi on olemassa? Asiakasymmärrys on paneutumista kysymykseen, kenelle tuote on oikea valinta tai minkälaisia asiakkaita yrityksen ovelle halutaan.

Brändin kirkastaminen uudistaa vanhat linjaukset, jotka eivät enää kosketa. Tavoite on, että jokainen yrityksessäsi töitä tekevä kokee brändin omakseen ja pystyy omalta osaltaan olemaan vahva lenkki brändin lupausta lunastettaessa. Innostuneisuus ja yhteen hiileen puhaltaminen tuo uusia tyyppejä töihin ja pitää parhaat palkkalistoilla.

Onnistumme, kun mukaan otetaan tunne. Se jokin arvo, joka tuo ihmiselle mahdollisuuden inspiroitua, toteuttaa tai vahvistaa jotain brändisi kokemisen kautta.

Tehtävämme on kirkastaa työpajojen avulla liiketoiminnan kulmakivet brändistrategiaksi.

Brändistrategia on yksinkertainen ja käytännönläheinen työkalu, jota ei ole tarkoitus arkistoida pois näkyvistä. Brändistrategia saa liiketoimintastrategian näkyväksi! Se kiteyttää koko henkilökunnalle tärkeimmän asian ja antaa markkinoinnille tavoitteen. Johto hyötyy brändistrategiasta tarkistamalla ajoittain, että linja pitää.

Arkea helpottava brändikirja koostuu brändistrategiasta ja sen toinen osa määrittelee logon ja visuaalisen ilmeen käyttöä. Logo voi olla jo olemassa, jolloin päivitystarve tarkistetaan. Aina kaikkea ei tarvitse uudistaa, mutta asiat pitää käydä läpi.

Miten brändi rakennetaan? Sinulla on jo jonkinlainen brändi olemassa, vaikka et olisi sitä erityisemmin kehittänytkään. Entä jos selvittäisimme yksinkertaisen brändin tasotestin avulla, mitä yrityksestäsi ajatellaan?

101 % brändiä

-työpaja 

Kyseessä on syväsukellus nykytilaan ja tavoiteasiakkaan mielenmaisemaan. Sen jälkeen selvitämme kolmen työpajan avulla, millaista arvoa tai merkitystä kohderyhmäsi kaipaa. Etsimme yhdessä asiakasymmärrystä hyödyntäen sen, mistä tulee brändin hohtavin helmi. Kirkastamme selkeät ominaisuudet, jonka jälkeen markkinointi tietää mihin keskittyä. Tavoitteena on löytää sellainen arvo, että henkilökunnan on helppo siihen sitoutua ottaa osaksi työn kuvaa.

 

"Teidän innostus ja intohimo tekemiseen tarttuu väkisin myös osallistujiin. Se saa osallistujat hyvälle mielelle ja sitä kautta brändipajan tuotos on paras mahdollinen."

Pasi Marttila, hallituksen puheenjohtaja, V-S Hoitopalvelut

Mitä sinun pitäisi tehdä?

Tunnistaa, että jonkin pitäisi muuttua. Löytää läheltäsi tyyppejä, joiden mielipiteellä on väliä. Mitä laveammin, sen parempi. Silmäile kalenterista noin kuukauden jakso, jolloin työpajat voidaan pitää (3 x 2 tuntia).

Ihan ensimmäiseksi, ota yhteyttä ja kerro meille tilanteestasi. Riittää, että sinulla on jonkinlainen käsitys siitä, mitä haluat parantaa. Keskustelumme jälkeen saat järkevän tarjouksen!