Teitkö ISOn uudenvuodenlupauksen? - Mainostoimisto Hurraa
Mainostoimisto Hurraan Blogi
Mainostoimisto Hurraan blogi

Teitkö ISOn uudenvuodenlupauksen?

Viis siitä mikä on onnistumisprosenttisi takavuosilta. Tänä vuonna voit toimia toisin. Jos lupaukseksi valikoitui elämänkokoisen haaveen tai muutoksen toteuttaminen, on motivaatiotaso kohdillaan.

Ota unelmasta kiinni

Kirjoita lupauksesi paperille tai etsi sitä kuvaava kuva. Laita seinälle, taustakuvaksi kännyyn ja tietokoneelle. Mahdollisimman moneen paikkaan päivittäiseksi kannustimeksi.
Mitä pitää tapahtua, että lupauksesta tulee totta? Mieti, mitä pitää olla saavutettuna kunkin kuun lopussa? Pilko polku kuukausiin, viikkoihin ja päiviin. Mitä hoidan tänään? Aseta askeleita ja välietappeja. Saat aikaan työlistan, joka pitää sinut oikealla tiellä.

Loistofiilikseen vain 5 minuutissa

Pidä palaveri TODO-listan kanssa joka päivä. Kun teet tämän, olet vankkumatta kartalla. Tiedät mitä on tehty ja mihin tarttua huomenna. Palkkiona on hyvä ja heti kevyempi mieli. Jos mieli metelöi ja muistuttaa jostakin pienestä taka-alalla tai esittää tekosyitä laiskuuteen, kirjaa nekin. Kunhan päivität ja pidät fokusta yllä. Näin saat rauhan ja luvatun loistofiiliksen. Se tulee hallinnantunteesta.

Jäikö väliin?

Lipsahtiko vai tuliko vain jotain muuta? Etsi lupauskuva tai -teksti esiin. Jos se on edelleen toiveesi, se ohjaa sinut takaisin kaidalle tielle. Pienestä ei pidä luovuttaa. Ota TODO-lista käsittelyyn oitis ja laita asiat ajantasalle. Kohta tiedät taas mihin mennä ja mitä on huomisen agendalla.

Välietappiin ja voittoon

Ensimmäinen välietappi on tae, että systeemisi toimii. Iloitse siitä ja anna itsellesi positiivista palautetta. Oikein kirjallisesti tai pidä asiallinen kehupuhe. Sano onnistuminen ääneen. Tästä opit sivutuotteena pitämään kehupuheen kaverillekin. Onneksi olkoon, olet matkalla lupaukseen, josta tulee totta!
Reija

Reija

Toimitusjohtaja, joka kiikaroi alati ympäristöään ja yllättyy luovuuden kaikista kukista. Tarkkailun kestosuosikkina on palvelukokemus, jossa vuorovaikutus pelaa ja brändin läsnäolo vakuuttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Blogijulkaisumme sähköpostiisi

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ajankohtaiset blogijulkaisumme suoraan omaan sähköpostiisi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hae blogista