Ihmisyyden voima kasvun rakentajana | Bränditoimisto Hurraa | Ihmisyyden voima kasvun rakentajana
BLOGI | Bränditoimisto Hurraa.
Blogi | Bränditoimisto Hurraa.

Ihmisyyden voima kasvun rakentajana

Ihmisyyden voima

Ihmisyyden voima kasvun rakentajana on käytettävissä joka päivä. Tämä ohitetaan usein kepeästi uskoen, että tiedetään, mitä omat asiakkaat tahtovat.

Ihmisyyden voima on mutkikas juttu. Se alkaa jo omasta itsestä. Olet ehkä juuttunut omiin ajatuksiisi ja kuvittelet, että ihmisten pitäisi rakastaa ja kunnioittaa sinua sellaisena kuin olet. Uskot, että tuottamasi tarjooma luonnollisesti innostaa ihmisiä.

Olet ehkä sijoittanut työhösi paljon aikaa ja vaivaa, mutta voi olla, että muut eivät näe tästä mitään. Heille olet vain ihminen muiden joukossa ja herätät joko uteliaisuutta tai välinpitämättömyyttä.

Tee ihmisyyden ymmärtämisestä itsellesi mahdollisimman hyväksyvää.

Ota ihmiset vastaan sellaisina kuin he ovat. Se rauhoittaa ja saa sinut tarkkailemaan ympärilläsi olevia ihmisiä kärsivällisesti. Ymmärtämään heitä syvemmin. Näin et enää heijasta heihin omia tuntemuksiasi tai pyri muuttamaan muita kaltaiseksesi. Saat itsellesi enemmän rauhaa, tyyneyttä ja mielellesi tilaa ajatella.

Onnistut tavoittamaan parhaan asiakasryhmäsi, jos perehdyt tähän ihmistyyppiin syvemmin. Parhaassa tilanteessa asiakas kokee sinun ymmärtävän hänen ongelmansa ja luottaa ratkaisuusi. Huolella ajateltu brändi kestää kaikki kysymykset ja harkinnan.

Kate ja ostouskollisuus ovat kasvun siemeniä.

Millainen on tavoiteasiakkaasi maailma pintaa syvemmältä? 

Asetu hänen elämäntilanteeseensa. Mitä hän arvostaa tai pelkää? Mikä häntä motivoi?

Ihmisillä on taipumus kulkea parempi puoli edellä. Esiinnytään ystävällisinä, itsevarmoina ja ahkerina. He osaavat sanoa oikeat asiat hymyn kera ja vaikuttavat olevan kiinnostuneita sinusta ja palvelustasi. Tilanteen tullen käyttäydytään kuitenkin toisin.

Esimerkkinä voisi olla kotimaisuuden arvostaminen. Kerrotaan omana mielipiteenä kotimaisuusasteen tärkeydestä, mutta kassalla ollaankin maksamassa halvempaa, ulkomaista tuotetta.

Kun ihminen toimii eri tavalla kuin sanoo, se kertoo vain inhimillisyydestä. Sellaisia olemme kaikki.

Tiedämme, että meidän tulee seurata palautetta. Seuraamisesta ei ole hyötyä, jos kehityskohteita ei tunnisteta.

Kuunteleminen on tärkeää, mutta jos haluat onnistua ja saada asiakkaat sitoutumaan brändiisi sataprosenttisesti, on heitä ymmärrettävä syvemmin. Tämä tarkoittaa keskustelua ja haaveiden seulontaa. Millainen tarve piilee haaveen takana?

Klassikkotarina kertoo, että Henry Fordin asiakkaat halusivat nopeampia hevosia. Tuon ajan kulkuneuvo, eli hevonen ei ollut Fordilla kehityskohteena, joten hän innovoi edullisen auton. Loppu on historiaa.

Mieti, mitä ihminen arvostaa ja mistä hän on valmis maksamaan vähän enemmän?

Ihmisyyteen kuuluu se, että haluamme tuntea tekevämme oikean ostopäätöksen. Oikealta tuntuvassa ostopäätöksessä on aina järjen ääntä ja tunteiden kuoroa. Tässä on taian paikka!

Mitä ovat ne tuntemukset, joita asiakas sinussa, yrityksessä, palvelussa tai tuotteen kanssa tekemisissä ollessaan kokee? Kyselyissä vastaukset ovat virallisempia, joten pyri selvittämään arvokkaimmat asiat muuta kautta. Esimerkiksi syventämällä kahden välistä luottamusta ja oppimalla kysymään suoraan.

Asiakasymmärrys on maalaisjärkeä ja ihmisyyttä.

Anna parhaimmalle asiakkaallesi aikaasi. Tutustu ja selvitä, mistä hän haaveilee. Se vaiva maksaa itsensä takaisin.

Reija

Haluan auttaa näkemään, mitä asiakasymmärrys voi brändisi kehittämiseksi tehdä. Ajattelutapa kokonaisuudessaan keikahtaa kohti parempaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *