Millainen on hyvä kuva? - Bränditoimisto Hurraa
Asiaa ja vähän vierestä.
alt=””

Millainen on hyvä kuva?

Hyvä kuva on sanomaltaan lyhyt. Se poraa suoraan asiaan ja valtaa näköaistista kaistaa. Varma keino löytää oikea kuva paikkaansa on ajatella ensin ja tehdä sitten. Mieti viestin aiheita, suodata ja etsi. Turhan usein aloitetaan haku summittaisesti ja katsotaan mitä tulee vastaan. Vastaan tulee todennäköisesti turvallinen tusinakuva, joka kiireessä saa kelvata. Sellainen ei kosketa. Milloin viimeksi valitsit nappikuvan?

Onnistunut kuva saa katsojan parahtamaan. Joka tapauksessa pysähtymään, jolloin verkkokalvolle piirtyy jotakin ikimuistoista. Oikea kuva voidaan valjastaa moneen tehtävään. Se voi autoritäärisesti herättää huomion, vahvistaa viestiä tai muutoin suoriutua sille asetetusta tehtävästä. Milloin viimeksi asetit kuvalle tehtävän?

Millainen on erinomainen kuva ?

Erinomaisessa kuvassa on kuvan markkinoinnillinen käyttö ajateltu huippuunsa. Se on yksinään vahva, tukee asiayhteyttä ja sitten… toimii osana suurempaa kokonaisuutta ja kasvutarinaa. Erinomainen kuva on tyyliltään tietynlainen ja saa jatkossa seuraajansa luontevasti, katsojaa kuljettaen. Suunniteltu kuvien käyttö säästää aikaa, kun hakuasetukset ja puhuttelutapa ovat olemassa. Erinomainen kuva on tyyliltään tunnistettava ja brändiisi yhdistettävä nopeammin kuin otsikon ehtisi lukea.

Miten sinä käytät kuvakerrontaa brändin vahvistajana?

Mainostoimisto Hurraa auttaa sen oikean löytämisessä sekä ohjeistaa johdonmukaista polkuasi läpi kuvameren. Jos siis sanot hyvälle kuvalle:
– Tahdon.

Reija

Haluan auttaa näkemään, mitä asiakasymmärrys voi brändisi kehittämiseksi tehdä. Ajattelutapa kokonaisuudessaan keikahtaa kohti parempaa!

2 kommenttia “Millainen on hyvä kuva?

 1. Jenny Mäkinen |

  Hei

  Tarvitsisin hiukan apua puhuttelevan Power Point esityksen laatimiseksi. Minun on tarkoitus tässä kuussa olla stagella, kaikille Eruoopan maiden edustajille, ja haluaisin esitykseni olevan huippu. Ajattelin ensiksi kysyä, miten voisitte auttaa? Millä tavalla hinnoittelette palvlujanne?

  Palataan aiheeseen,

  t. Jenny Mäkinen

 2. tuire |

  Hei Jenny!
  Kiitos viestistäsi. Pahoittelen ettemme ole pystyneet aikaisemmin vastaamaan. Jos tarvitset vielä apua pystymme kyllä auttamaan. Meillä PowerPoint -pohja kustantaa 450 € (alv 0 %). Parhaiten tavoitat meidät toimisto@hurraa.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.